Ny konsert på trappene!

 

Troupers, 2014.05.21, kulturpubenjpg

Hei, fine folk!
To dager etter, sitter jeg fremdeles med godfølelsen etter onsdagens konsert. Det har gitt mersmak! Jeg har faktisk allerede en ny dato for alle som vil booke den inn i kalenderen: ONSDAG 15. OKTOBER! Da er vi klare på Lillestrøm kultupub igjen! Hvem som blir med meg denne runden er ennå ikke helt bestemt, men jeg kan allerede love at det vil bli en knall kveld. Som oppskremt medarbeider på planlegging har jeg da med meg min kollega i Hu & Jeg; Gunn Kari Fjæren Kverne. Sammen skal vi arrangere en knallfin kveld hvor vi byr på mye flott og artig. Noen nye talenter, noen dere kanskje kjenner til fra før, og er vi heldige, så kan vi også snart annonsere noen som til og med har vært på TV og sånn… Altså: hold en knapp på datoen, og følg med på videre informasjon. Syns du dette høres kult ut? Del det innlegget med dine venner, så kan de holde av dateon også, kanskje vi få stinnere brakke neste gang!!! Ha en grimlende fredag!!! Hilsen Johanne