Litt om meg

Jeg har sunget så lenge jeg kan huske. I følge min mor så kunne jeg hele julekveldsvisa før jeg kunne snakke rent.Så fort noen lagde lyder som kunne høres ut som sang, var jeg snar til å finne 2. stemmen.

Jeg har lært å spille fiolin, piano, gitar og kazoo! Trekkspill bør nevnes, men med veldig små bokstaver…
Musikk og sang har som du skjønner vært en stor del av livet mitt bestandig.
Mine favorittaktiviteter er å lage musikk, og å arrangere koringer, noe som jeg har vært heldig å få holde på mye gjennom årene.

Som lead-vokalist i bandet Troupers, får jeg lov til å bidra med en del eget stoff.
I tillegg til det jobber jeg for en  karriere som sanger/låtskriver, hvor jeg får presentere låt-materiale jeg har jobbet med helt siden tenårene.

Jeg skriver om alt jeg kan greie å sette ord på, og som jeg kan bruke toner til. Da blir det temaer som: vennskap, morskjærlighet, overgrep, sorg, glede over å være i live, takknemlighet, om å stå for egne meninger…ja, det var noen…

IMG_7478_3
Jeg elsker tanken på at jeg skal kunne fortelle en historie med min sang, og at du kanskje kan oppleve å kjenne deg igjen i det jeg “forteller”. På denne måten er vi liksom litt mindre alene i denne verden…der vi lever et liv som kan by både på gode og ikke så gode tider. Jeg er overbevist om at vi alle har godt av å røre litt innom tanker vi helst ikke alltid byr på til hvem som helst. Hvis jeg kan få hjelpe deg med å tenke bedre om deg selv og den du er, så har en av mine store drømmer blitt oppfylt!

Kommer du på en av mine “hjem til meg”-konserter, vil du få høre egen-skrevne låter sunget, introdusert og spilt av meg. Mitt ønske for en slik konsert er at du vil gå fra konsert oppmuntret til å ta fatt på hverdagen med en god-følelse som kan vare lenge!