Johanne Vie med venner – KONSERT 21.mai, kl 20:00

snap023

TROUPERS, AMUNDSEN & VIE, HU OG JEG

LILLESTRØM KULTURPUB 21. MAI KL 20:00

BILLETTPRIS 200,-

Velkommen til konsert!

Her får du en smakebit fra repertoaret på mine hjemmekonserter.
I tillegg til det, er jeg stolt av å presentere:

Amundsen & Vie:

Består av Tage Amundsen og Johanne Vie.  Tage er musikklærer i barneskolen og trakterer med stor glede diverse instrumenter og ting…bare det har strenger. Vi spiller country-inspirerte, stort sett akustiske sanger, noe eget og noe cover.

Hu & Jeg:

Gunn Kari Fjæren Kverne og Johanne Vie gikk i samme klasse på musikklinjen ved Manglerud videregående på 80-tallet. Vi har sunget sammen i flere sammenhenger og satser nå felles med fokus på musikk, humor og dypsindige betraktninger.
Vi debuterer som duo denne kvelden.

Troupers:

Består av Roar Borgersen på gitar, Paul Langlo på bass, Bjørn L Hultgren
på trommer, Vidar Kristiansen på tangenter og Johanne Vie som vokalist. Bandet spiller rock og ballader, hovedsakelig cover, men også en del eget materiale. Vidar er dessverre ikke med oss denne kvelden, men vi har fått god hjelp fra vår gode venn Torbjørn Enget, som er en racer på gitar. Han er gitarist i bandet «Charity Crew», et band som brenner for og samler inn penger til veldedighet. Stort hjerte for slikt arbeid!

Vi får også hilse på min venn Marianne Solli, en meget dyktig sanger, bl.a. kjent som vokalist i koret «Frisk Pust». Hun kommer og leker med oss innimellom i løpet av konserten. Gled deg!

Vi byr på en hyggelig kveld, et par urfremførelser og god stemning!

MarianneTorbjørn Enget