En slags nyttårshilsen

IMG_20130827_182324

Nå er 2015 allerede godt i gang, planene for året er under utvikling. Noen er allerede lagt, og andre planer håper jeg snart er på plass. Jeg sitter med et brennende ønske om å kunne dele mine tanker ved å skrive musikk. Dette er noe jeg elsker å gjør! Jeg vil også bruke tid på å skrive ned tankene mine, historier, temaer jeg opplever aktuelle.

Men hver gang jeg setter meg ned for å skrive, stopper det opp. Fordi jeg setter så høye krav til det jeg skriver , at jeg ikke lar det passere.

Det er jo vel og bra å sette noen krav til det jeg skriver, men det er jo også en fin måte å hindre seg selv på, har jeg merket.
Dumt å være redd for å ikke virke sånn kjempeinterlektuell, liksom.

Så en av planene jeg skal sette i verk for 2015 er å komme i gang med å skrive. Og så får vi se hvor det bærer av sted.
Jeg skal skrive låter, og jeg skal skrive tekster.

Jeg skal også få treffe mange spennende flotte mennesker, og få dele mine tanker med dem…har jeg tenkt…det er planen…en av planene.

Ønsker for deg et godt 2015, med mye kreativitet, og med mye fokus på det du elsker mest å bruke tiden din på 🙂